Tratamente faciale

LPG CELLU M6

Dupa varsta de 24 de ani, celulele tinere responsabile de regenerarea celulara, fibroblastii, isi incetinesc ritmul de sinteza a elastinei si colagenului, acesta fiind momentul in care apar primele riduri si tenul isi pierde din stralucire. Prin stimularea tesuturilor obtinem o imbunatatire a elasticitatii si supletii tesutului dar si o activare a microcirculatiei, rezultatul fiind o mai buna oxigenare, un aport crescut de substante nutritive si o reactie pozitiva din partea sistemului nervos;

Endermoliftul LPG activeaza sinteza de elastina si colagen, reducand considerabil ridurile, imbunatatind fermitatea tenului si intinerindu-i vizibil aspectul.

LPG Endermolift reprezinta promisiunea unui ten sanatos, revitalizat cu capacitatea crescuta de auto-regenerare. Tehnologia LPG garanteaza cele mai bune rezultate, la cel mai inalt grad din punct de vedere calitativ cu un instructor virtual integrat si protocoale personalizate pentru fiecare obiectiv in parte.

DURATA: 30 de minute

Rezultatele obtinute sunt valabile in timp multumita unui adevarat program de re-educare al celulelor.Tratamentul initial de 12-16 sesiuni si beneficiul unei sedinte lunare regulate de tratament va vor oferi rezultate aditionale dedurata.

LPG_Cellu-m6-facial