Tratamente faciale

COOLIFTING

Utilizând un tip inovativ de tratament de criogenare facială, cunoscut sub numele de “Terapia Inducerii de Colagen” ,corpul poate fi stimulat să regenereze în mod natural aceste celule. Aceasta înseamnă că în final există o alternativăla riscantele şi costisitoarele proceduri chirurgicale de lifting facial. Terapia CooLiftingvă oferă rezultate rapide şi fără riscuri utilizând puterea temperaturii scăzute, a carboxiterapiei şi a acidului hialuronic.

Este un tratament rapid, lipsit de orice disconfort pentru pacient si nu necesita o perioada de recuperare.

Tratamentul cu CooLifting genereaza un dublu efect. Cel imediat, de lifting, vizibil dupa o singura sedinta, cu netezirea pielii, sporirea luminozitatii, reechilibrarea tonusului pielii, eliminarea ridurilor superficiale si reducerea ridurilor profunde, si cel de durata, de reintinerire, rezultat ca urmare stimularii activitatii celulare la nivelul dermului, cu imbunatatirea texturii si a calitatii pielii. CooLifting este creat pentru a trata usor si rapid intreaga fata, acordand atentie deosebita zonelor predispuse la aparitia ridurilor: zona perioculara, frunte, obraji, barbie, zona buzelor si a gatului.

Rezultatele rapide ale acestei terapii pot fi exploatate in contextul unui tratament de tipul” Red Carpet”, iar efectele de durata il consacra cu succes in topul procedurilor antiaging non-invazive.

Afecţiuni ale tenului care pot fi tratate cu tehnologia CooLifting:

  • Riduri
  • Rosacea
  • Pori măriţi
  • Cicatrici postacnee